Onze dienstverlening

Werken met passie en plezier aan digitale commercie en innovatie

Bekijk wat wij voor jou kunnen doen
met onze kennis en ervaring


 

Strategie

Design

Techniek

Service

Consulting


Wij onderzoeken samen met jou je wensen, kansen en mogelijkheden om jouw doelgroep nog beter te begrijpen. We verzamelen data, analyseren sociale media en voeren bureauonderzoek uit en brengen de markt scherp in kaart. Deze resultaten vormen de basis voor verder onderzoek. Wij werken effectief en denken de gehele weg met je mee.
 

Web development


Wij ontwikkelen en bouwen vele diverse soorten web projecten. Van brandsites tot conversie gedreven platformen. Jij bedenkt het, wij maken het. Daarnaast zorgen we er uiteraard voor dat jouw brand op ieder device optimaal beschikbaar en toekomstbestendig is. Dat het maximaal converteert en goed integreert met jouw huidige digitale landschap.
 

E-commerce


Met onze ervaring en kennis van omnichannel commerce zorgen wij dat jouw digitale branding één geheel wordt en jouw doelgroep op ieder device consequent jouw merk kan ervaren. Wij zorgen ervoor dat de gegenereerde traffic wordt geconverteerd naar bruikbare klantinformatie die bijdraagt aan een stijging in jouw online verkoop.
 

Applications


Wij ontwikkelen applicaties voor zowel onze klanten als voor hun doelgroep en bedenken nieuwe ideeën, diensten, systemen en brand experiences, ontwerpen deze vervolgens en voeren ze uit. Wij brengen je verder in de digitale mobile wereld en zorgen dat jij de kansen kan grijpen in deze nieuwe digitale wereld.
 

Managed Services


Onze support- en beheerwerkzaamheden zijn erop gericht jou zoveel mogelijk te ontzorgen, zodat je nergens meer naar om hoeft te kijken en kunt focussen op jouw bedrijf. Je kunt 24/7 contact met ons opnemen. Wij staan dag en nacht klaar voor al jouw vragen op het gebied van hosting, backend en het functioneren van applicaties.
 

Staffing


Onze Digital Builders werken elke dag aan corporate sites, e-commerce, backend oplossingen en integratie uitdagingen voor vele diverse klanten. Hun ervaring en skills zijn ook flexibel inzetbaar voor jouw project. Ervaren, hoogopgeleide IT-professionals nodig voor jouw team? Wij helpen je graag aan de juiste professionals!