Low-code software ontwikkeling

Tot 10x sneller innovatieve business applicaties ontwikkelen. Met aanzienlijk minder kosten.

Levenslange rendement door business logica werkelijk van code te scheiden. Software die altijd up-to-date is!

 

Wat is low-code?


Low-code is een visuele benadering van applicatieontwikkeling. In plaats van het handmatig schrijven van code wordt gebruik gemaakt van een grafische gebruikersomgeving voor het bouwen van verschillende soorten applicaties. Met een low-code platform tekenen programmeurs een flowchart met behulp van drag-and-drop componenten, wat de code automatisch genereert. De focus van low-code ligt op het gemakkelijker maken van applicatieontwikkeling voor programmeurs van verschillende ervaringsniveaus, met alle vrijheid van traditioneel programmeren.

 

Toegankelijk voor minder technische programmeurs

Er komt weinig handmatig programmeren aan te pas, wat een low-code platform ook toegankelijk maakt voor minder technische personen. Je bent dus minder afhankelijk van professionele programmeurs en dure trainingen.

Ondersteuning voor professionele programmeurs

Low-code ondersteunt ook professionele programmeurs door het hergebruiken van componenten en het standaardiseren van terugkerende taken. Custom componenten zijn nog steeds mogelijk waardoor je wel de vrijheid houdt om een applicatie te bouwen naar eigen wens.

Low-code verbetert het ontwikkelproces

Digital Builders is low-code specialist


Wij zijn al in een vroeg stadium begonnen met low-code, waardoor low-code geen geheimen kent voor ons. Als digitaal servicebureau kunnen wij onze oplossingen daarom volledig ontwikkelen met behulp van low-code.