Onze partners

Commitment, betrokkenheid en hechte samenwerkingen

Gecertificeerde specialisten in combinatie
met bewezen technologie partners

Thinkwise Software


Thinkwise is een Nederlands softwarebedrijf en is leverancier van een eigen low-code software ontwikkelplatform waarmee eenvoudig en snel enterprise software gerealiseerd wordt die nooit meer verouderd en precies doet wat uw organisatie nodig heeft.
Met Thinkwise kan ook legacy software worden gemoderniseerd en is out-of-the-box beschikbaar voor Windows-, web- en mobile.
 

Magento


Magento is niet voor niets het snelstgroeiende e-commerce platform van dit moment. Magento is in 2008 gestart met het commerce platform en heeft in 2016 het platform vernieuwd naar Magento 2. Digital Builders is Magento partner en sinds het begin betrokken bij de ontwikkelingen van deze flexibele en veelzijdige platform.
 

Episerver


E-commerce en content management wordt tegenwoordig door Episerver in één systeem gecombineerd. Dit betekent dat e-commerce toepassingen kunnen worden ontwikkeld waarbij de shop- en bestelervaring hand in hand gaat met de klantervaring. Onze Episerver specialisten weten uw corporate website naadloos te integreren met Episerver Commerce voor een optimale brand- én shopervaring.
 

Salesforce


Een impactvolle e-commerce website converteert niet alleen de verkoop, maar zorgt er ook voor dat klanten terug komen. Als een Salesforce Commerce Cloud-partner maken wij gebruik van strategische, technische en creatieve oplossingen om gebruikersgerichte e-commercesites te ontwikkelen op het Salesforce Commerce Cloud-platform.
 

Intershop


Intershop is één van de meest toonaangevende leveranciers van innovatieve e-commerce oplossingen voor grote organisaties. Het biedt de mogelijkheid voor een geïntegreerd omnichannel platform en is met name sterk in B2B e-commerce. Wij kunnen onze klanten niet alleen adviseren, maar ook ondersteunen bij het implementeren en beheren van Intershop e-commerce oplossingen.
 

Drupal


Drupal is één van de meest populaire en krachtige Content Management Systemen van dit moment. Het is open source, wat betekent dat het gratis te gebruiken is. Drupal wordt gebruikt voor het ontwikkelen van persoonlijke blogs tot enterprise applicaties. Door de duizenden beschikbare modules en designs, is het mogelijk om elk denkbare website of applicatie er mee te ontwikkelen!
 

IBM


Digital Builders heeft een gespecialiseerd team voor realisatie en beheer van uw online winkel, met producten in en rondom het IBM Smarter Commerce portfolio. Wij hebben jarenlange ervaring met grote IBM Webshphere Commerce Suite projecten. We werken ook samen met andere IBM-partners om de gehele dienstverlening rond het IBM Smarter Commerce voor u te kunnen invullen.