Thinkwise Software

Low-code Platform voor Enterprise applicaties


Thinkwise is gericht op enterprise applicaties

Thinkwise Software richt zich specifiek op omvangrijke enterprise applicaties, wat het zeer geschikt maakt om complexe bedrijfssoftware mee te bouwen of te vernieuwen.

Thinkwise Platform overview

Met Thinkwise software kunnen bedrijfsstrategieen omgezet worden Zet uw bedrijfsstrategieën razendsnel om in kwalitatieve bedrijfssoftware. Met de low-code Thinkwise software is de levensduur zowel technisch als functioneel oneindig. Lees de uitgebreide documentatie in de overview PDF.

 

Wat is de kracht van Thinkwise?

Ontwikkelen met Thinkwise is snel en zorgt voor een efficiënte samenwerking tijdens projecten

Strategische voordelen van Thinkwise

QSM heeft een objectieve benchmark uitgevoerd op kwaliteit, productiviteit en beheersbaarheid van Thinkwise software. Het low-code ontwikkelplatform van Thinkwise is snel, heel snel. Met de juiste teams en strategie stijgt de productiviteit van Thinkwise developers tot wel 10X, en met een verlaging van inspanning tot wel 80%.

80%

onder het marktgemiddelde: de inspanning voor Thinkwise projecten

85%

kleiner dan het marktgemiddelde: de teams voor Thinkwise projecten

Thinkwise is zowel geschikt voor het vernieuwen van bestaande software als het bouwen van nieuwe applicaties.

Bestaande software moderniseren

Is uw bedrijfssoftware technologisch verouderd, dan kan deze met Thinkwise worden gemoderniseerd. Hierdoor hoeft de applicatie niet volledig opnieuw gebouwd te worden en is daardoor weer snel up-to-date. Dit moderniseren kan eenvoudig door de bestaande software in te lezen met behulp van Thinkwise, waar de onderdelen hergebruikt en vernieuwd kunnen worden.


Up-to-date nieuwe applicaties

Applicaties die worden gebouwd met Thinkwise Software zijn onafhankelijk van technologie, wat ervoor zorgt dat ze nooit verouderen. Met een enkele bouwtekening kan bedrijfssoftware worden aangepast naar elke mogelijke technologie. Hierdoor beschik je altijd over de nieuwste technologie zonder de applicatie elke keer opnieuw te hoeven bouwen.

Digital builders is Thinkwise partner en specialist


Heeft jouw bedrijf zelf geen programmeurs in huis voor het realiseren van een applicatie? Onze programmeurs zijn gespecialiseerd in Thinkwise Software, wij bieden volledige ondersteuning bij het ontwikkelen van bedrijfssoftware met Thinkwise.

Nieuwsgierig?

Wij komen graag vrijblijvend een demo geven. Neem contact op voor meer informatie.